Stelute cu chorizo

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
28 Dec 2014 | 3213 vizualizari
Stelute cu chorizo

Sunt foarte simplu de preparat . Mie imi place sa le servesc la supa limpede de pui , cocos , ce o fi .

Ingrediente

  • foietaj de placinta
  • carnat chorizo
  • putin lapte
  • sare
  • susan
  • cascaval optional

Mod de preparare

  1. Foietajul de placinta se dezgheata  treptat . Eu il scot cu o zi inainte si-l las in frigider .
  2. Carnatul chorizo se taie felii subtiri .
  3. Cu ajutorul unor forme sub forma de steluta se decupeaza stelute mai mari si stelute mai mici .
  4. Peste stelutele mari se aseaza cate o felie de carnat uscat [ cine doreste poate pune si putin cascaval ], se taseaza usor si se aseaza steluta mai mica .Sarati .
  5. Se unge cu ajutorul unei pensule [ eu am de silicon ]fiecare steluta cu putin lapte si se presara cu susan .
  6. Coaceti stelutele intr-o tava la cuptorul preincalzit pana cand  acestea incep sa se rumeneasca [15-20 min .]. Timpul coacere difera la fiecare cuptor in parte .
  7. Eu am renuntat la cascaval si la ungerea cu ou , oricum calorii sunt suficiente .
Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu chorizo" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitive Tartine cu somon afumat si spanac

Postat de Oana

Aperitive Tartine cu somon afumat si spanac

Pe feliile de somon afumat se pun frunze de spanac si se ruleaza strans. Se pun in folie de plastic si se pun la frigider 15 minute. Se amesteca uleiul de masline cu mierea si mustarul, sare si...

Citeste continuarea

Saleuri cu branza de burduf

Postat de MotanLaOale

Saleuri cu branza de burduf

Aluatul se lasa la dezghetat. Branza de burduf se sfarama cat mai marunt. Oul se bate bine. Se intinde foaia de aluat pe blatul de lucru, infainat si se netezeste cu sucitorul. Se unge...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.12.2014, 22:30
Ce dragalase sunt
la 28.12.2014, 22:45
Ce bun
la 28.12.2014, 22:47
Adina , asa mi-au iesit printre mosi
la 28.12.2014, 22:48
Bya sunt usor picante de la chorizo .,miam ....
la 28.12.2014, 23:01
mie imi place mult chorizo, e salamul meu preferat..sau carnat ce-o fi buna combinatia !

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking