Stelute cu marmelada [ de post]

Postat de mihaelar63 in Dulciuri
20 Dec 2013 | 2834 vizualizari
Stelute cu marmelada [ de post]

Dulciuri , prajituri , foi , fursecuri peste tot . Asa ca mi-am preparat ceva si eu rapid .

Ingrediente

  • 2 foi aluat foietaj [ 900 gr ]
  • 300 gr marmelada mixta de fructe
  • 1/2 portocala -zeama
  • nuca cocos
  • cirese confiate
  • zahar pudra facultativ

Mod de preparare

Desfaceti o foaie . Ungeti cu marmelada.

Suprapuneti cealalta foaie pentru foietaj  .

Ungeti cu zeama de portocale deasupra si presarati nuca de cocos .

Taiati stelute cu forma metalica.  Pe fiecare steluta puneti o cireasa confiata .

 Coaceti la cuptor  la 200 grade pana se rumenesc [ 15-20 min.].

Daca doriti mai dulci presarati si zahar pudra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu marmelada [ de post]" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (36)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Desert gogosi la cuptor

Postat de licurici_lra

Desert gogosi la cuptor

Faina cernuta se amesteca cu un praf de sare. Drojdia se dizolva in laptele cald, se adauga zaharul si se lasa la crescut. Laptele, oul, untul topit, esenta si zaharul vanilinat  se pun...

Citeste continuarea

Chec cu fructe confiate si glazura de branza dulce

Postat de RuxyRux

Chec cu fructe confiate si glazura de branza dulce

Eu am ales sa fac checul la tava, intr-o forma rotunda. Se cerne faina si praful de copt intr-un vas larg, se incorporeaza si fulgii de cocos, se adauga untul rece, dar moale si se amesteca cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.12.2013, 17:26
Harnicuto !
la 20.12.2013, 17:28
Ce faine sunt! Bravo, Mihaela!
la 20.12.2013, 17:29
N-ai sughitat Ramura -de -Vasc ? M-am gandit la tine ca poate ai fi servit din ele Din cauza vitezei si a poftei am mancat vreo patru si apoi mi-am dat seama ca sunt acrisoare am uitat sa pudrez cu zahar ))
la 20.12.2013, 17:31
Padre si la voi m-am gandit ,. Mi-am zis ca posibil maine sa se presteze asa ceva in Dambovita
la 20.12.2013, 17:34

Vezi toate comentariile (36)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking