Stelute cu marmelada [ de post]

Postat de mihaelar63 in Dulciuri
20 Dec 2013 | 2763 vizualizari
Stelute cu marmelada [ de post]

Dulciuri , prajituri , foi , fursecuri peste tot . Asa ca mi-am preparat ceva si eu rapid .

Ingrediente

  • 2 foi aluat foietaj [ 900 gr ]
  • 300 gr marmelada mixta de fructe
  • 1/2 portocala -zeama
  • nuca cocos
  • cirese confiate
  • zahar pudra facultativ

Mod de preparare

Desfaceti o foaie . Ungeti cu marmelada.

Suprapuneti cealalta foaie pentru foietaj  .

Ungeti cu zeama de portocale deasupra si presarati nuca de cocos .

Taiati stelute cu forma metalica.  Pe fiecare steluta puneti o cireasa confiata .

 Coaceti la cuptor  la 200 grade pana se rumenesc [ 15-20 min.].

Daca doriti mai dulci presarati si zahar pudra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu marmelada [ de post]" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (36)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chec cu zmeura si nuci - Octombrie roz

Postat de ctlina

Chec cu zmeura si nuci - Octombrie roz

Incalziti cuptorul la 180°C. In bolul robotului sau intr-un castron bateti bine ouale cu zaharul tos si vanilat. Adaugati treptat branza, laptele, faina amestacata cu prraful de copt...

Citeste continuarea

Desert vafe cu iaurt, lamaie si afine

Postat de privatelaura

Desert vafe cu iaurt, lamaie si afine

Ouale, impreuna cu un praf de sare si indulcitorul se mixeaza bine. Se adauga iaurtul, bicarbonatul, sucul de lamaie. Se omogenizeaza, apoi se adauga faina. Se amesteca usor. Compozitia rezultata...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.12.2013, 17:26
Harnicuto !
la 20.12.2013, 17:28
Ce faine sunt! Bravo, Mihaela!
la 20.12.2013, 17:29
N-ai sughitat Ramura -de -Vasc ? M-am gandit la tine ca poate ai fi servit din ele Din cauza vitezei si a poftei am mancat vreo patru si apoi mi-am dat seama ca sunt acrisoare am uitat sa pudrez cu zahar ))
la 20.12.2013, 17:31
Padre si la voi m-am gandit ,. Mi-am zis ca posibil maine sa se presteze asa ceva in Dambovita
la 20.12.2013, 17:34

Vezi toate comentariile (36)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking