Ingrediente
- cascaval Delaco Sofia – 200g.
- oua – 1 buc.
- pesmet – 200 g.
- sare si piper – dupa gust
- paprika dulce – 1 lingurita
- cimbru proaspat – 2 crengute
- oregano proaspat – 2 crengute
- sos BBQ pentru servit
- ulei pentru prajit
Mod de preparare
Taiati cascavalul in felii groase de 1 cm si apoi in bastonase, tot de 1 cm grosime
Asezati sticksurile de cascaval pe un tocator si lasati-l la frigider cateva ore sau peste noapte
Amestecati pesmetul cu condimentele si verdeata tocata marunt si puneti amestecul intr-o punga de bucatarie
Bateti oul si treceti sticksurile de cascaval prin ou, apoi puneti-le in punga cu pesmet si scuturati bine de tot pana ce pesmetul se lipeste de ele
Scoateti sticksurile de cascaval si asezati-le pe tocator
Puneti mai mult ulei intr-o tigaie si lasati-l la incins
Adaugati sticksurile de cascaval si dupa ce s-au rumenit pe o parte intoarceti-le rapid si pe cealalta parte
Scoateti cascavalul pane pe servetele de bucatarie ca sa scurgeti excesul de ulei
Serviti sticksurile de cascaval cu sos BBQ
Daca ti-a placut reteta noastra "Sticksuri de cascaval pane cu sos BBQ" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|