Stir-fry cu porc, sos Oyster si fasole pastai

Postat de Satisfyyourcravings in Porc
4 Mai 2017 | 2878 vizualizari
Stir-fry cu porc, sos Oyster si fasole pastai

Ingrediente

  • 1 lingura suc de lime (1 lime)
  • 1 lingura sos de chili
  • 75 ml sos Oyster
  • 1 lingurita sos de soia
  • 2 linguri ulei
  • 400 grame filet de porc, taiat fasii (sau proteina vegetala)
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • 1 ceapa rosie, tocata in cuburi mari
  • 140 grame fasole verde, taiata in jumatati
  • orez sau taitei pentru servit

Mod de preparare

Intr-un castron mic, se amesteca sucul de lime cu sosul de chili, sosul Oyster si jumatate din sosul de soia. 

Se incalzeste o tigaie/wok cu 1 lingura de ulei, la foc mare. Se presara sare si piper peste bucatile de porc/proteina vegetala si restul de sos de soia. Se prajesc in tigaie cateva minute, apoi se transfera pe o farfurie. 

Se adauga in tigaie, restul de ulei si se prajeste rapid usturoiul, ceapa si fasolea verde,  2 minute. Se adauga carnea inapoi in tigaie, impreuna cu mixul de sosuri obtinut anterior si se prajesc toate inca 3 minute, pana cand sosul s-a ingrosat. 

Se serveste cu orez sau taitei. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Stir-fry cu porc, sos Oyster si fasole pastai" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pulpă de porc cu ciuperci și praz

Postat de panacris

Pulpă de porc cu ciuperci și praz

Pulpa de porc se fasonează ca să iasă un dreptunghi, ce se poate rula, apoi se asezonează de sare, piper și se pune la rece, cca. 15 minute. Între timp se curăță prazul, ciupercile,...

Citeste continuarea

Chiftelute in aluat de bere

Postat de ralu_ca

Chiftelute in aluat de bere

Aluatul: Intr-un castron punem faina, sarea si drojdia ( intr-un pahar am pus drojdia si apa calduta ), apoi uleiul si berea. Se framanta pana se obtine un aluat care nu se mai lipeste de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.05.2017, 15:33
la 04.05.2017, 15:58
la 04.05.2017, 20:57
Pare bun, bun! As gusta si eu!
la 18.05.2017, 01:51
Ce bine arata
la 18.05.2017, 06:29
Interesant!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking