Ingrediente
- 1 lingura suc de lime (1 lime)
- 1 lingura sos de chili
- 75 ml sos Oyster
- 1 lingurita sos de soia
- 2 linguri ulei
- 400 grame filet de porc, taiat fasii (sau proteina vegetala)
- 2 catei de usturoi, tocati
- 1 ceapa rosie, tocata in cuburi mari
- 140 grame fasole verde, taiata in jumatati
- orez sau taitei pentru servit
Mod de preparare
Intr-un castron mic, se amesteca sucul de lime cu sosul de chili, sosul Oyster si jumatate din sosul de soia.
Se incalzeste o tigaie/wok cu 1 lingura de ulei, la foc mare. Se presara sare si piper peste bucatile de porc/proteina vegetala si restul de sos de soia. Se prajesc in tigaie cateva minute, apoi se transfera pe o farfurie.
Se adauga in tigaie, restul de ulei si se prajeste rapid usturoiul, ceapa si fasolea verde, 2 minute. Se adauga carnea inapoi in tigaie, impreuna cu mixul de sosuri obtinut anterior si se prajesc toate inca 3 minute, pana cand sosul s-a ingrosat.
Se serveste cu orez sau taitei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Stir-fry cu porc, sos Oyster si fasole pastai" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|