Stiuca la gratar in foaie de copt

Postat de violeta30 in Peste
29 Mar 2015 | 9518 vizualizari
Stiuca la gratar in foaie de copt

Ingrediente

  • 1 stiuca cam in jur de 2 kg
  • sare
  • hartie de copt

Mod de preparare

Curatam pestele de intestine, scoatem branhiile, apoi il spalam bine sa nu ramana urme de sange. Nu dam solzii jos. Il stergem cu prosoape de hartie pentru a nu ramane urme de apa si il saram atat pe interior, cat si pe afara. Ungem cu putin ulei si il invelim in hartie de copt.

Incingem gratarul si punem pestele la copt pe toate partile, avand grija sa nu il ardem. Pentru a vedea daca s-a copt bine tragem putin de hartie si incercam carnea (nu trebuie lasat foarte mult pentru ca se usuca si devine inecacios).

Cand e gata, il scoatem pe o tava si il lasam putin sa se raceasca, apoi curatam hartia. Vom observa ca pielita se va lua foarte bine ramanand doar carnea alba.

Se serveste cu mujdei de usturoi din belsug sau cu lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca la gratar in foaie de copt" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Biban fript cu legume

Postat de Irina

Biban fript cu legume

Am curatat pestele si i-am taiat capul si coada.  Am spalat cateva buchetele de broccoli si am curatat cartoful si ciupercile. Am pus tigaia la incins pe foc. Dupa cateva minute am...

Citeste continuarea

Macrou la cuptor cu legume

Postat de katty

Macrou la cuptor cu legume

Curatam si spalam toate legumele. Tocam ceapa julienne, morcovul rondele subtiri, ardeiul gras fasii, iar dovlecelul si vanata cuburi mai maricele. Usturoiul il tocam fin, iar rosiile le tocam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.03.2015, 22:22
Bun
la 29.03.2015, 22:26
la 29.03.2015, 23:31
Stiuca este delicioasa
la 29.03.2015, 23:36
la 29.03.2015, 23:57

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking