la 10.04.2011, 20:12 Daca vi se pare greu procedeul de scos pielea,va dau un sfat;cu un facalet,se bate cu mare grija sa nu pocneasca pe ambele parti;veti observa ce usor se desprinde carnea ;succes!
la 10.04.2011, 20:15 O bunatate!!!!
la 10.04.2011, 21:02 interesant tre sa fie bun, imi place pestele
la 10.04.2011, 21:17 o bunatate
la 10.04.2011, 22:56 tre sa fie buna
la 11.04.2011, 08:59 Super
Ce frumos
la 11.04.2011, 09:00 Suuuuper superrrr. Si daca nu va suparati...fac si eu doar o mica mentiune..."si eu am tocat carnea de stiuca si a iesit ca o pasta...daca dupa ce se scot oasele si se bate cu un satar din lemn...raman bucatele cat de cat mai ntregi de peste si e un strop mai gustos"....O zi buna. Saru'mana pentru masa.