Stiuca umpluta

Postat de ianculubita in Peste
10 Apr 2011 | 9182 vizualizari

Pentru ca sarbatorile Pascale se apropie,va recomand cateva retete,asa cum le pregatesc eu.

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 10.04.2011, 19:29
delicios
la 10.04.2011, 19:33
bun bun
la 10.04.2011, 20:04
Cred ca-i foarte gustoasa!
la 10.04.2011, 20:12
Daca vi se pare greu procedeul de scos pielea,va dau un sfat;cu un facalet,se bate cu mare grija sa nu pocneasca pe ambele parti;veti observa ce usor se desprinde carnea ;succes!
la 10.04.2011, 20:15
O bunatate!!!!
la 10.04.2011, 21:02
interesant tre sa fie bun, imi place pestele
la 10.04.2011, 21:17
o bunatate
la 10.04.2011, 22:56
tre sa fie buna
la 11.04.2011, 08:59
Super
Ce frumos
la 11.04.2011, 09:00
Suuuuper superrrr. Si daca nu va suparati...fac si eu doar o mica mentiune..."si eu am tocat carnea de stiuca si a iesit ca o pasta...daca dupa ce se scot oasele si se bate cu un satar din lemn...raman bucatele cat de cat mai ntregi de peste si e un strop mai gustos"....O zi buna. Saru'mana pentru masa.
la 11.04.2011, 09:09
mie imi place!
la 11.04.2011, 09:28
la 11.04.2011, 11:41
vai! minunata!
la 11.04.2011, 12:11
pesteeee bun bun
la 11.04.2011, 13:57
ce delicateta super bun

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking