Stiuca umpluta

Postat de ianculubita in Peste
10 Apr 2011 | 9118 vizualizari
Stiuca umpluta

Pentru ca sarbatorile Pascale se apropie,va recomand cateva retete,asa cum le pregatesc eu.

Ingrediente

  • 1stiuca mare
  • 3 oua
  • 1ceapa
  • miezul de la 1/2franzela inmuiat in lapte
  • 5 catei de usturoi
  • 1peste afumat(macrou dar poate fi si somon)
  • sare,piper
  • marar,patrunjel
  • 100 ml ulei
  • 100 ml vin alb
  • 1ceasca supa de legume
  • 1ceapa
  • 1morcov

 

Mod de preparare

Stiuca curatata de solzi,branhiile scoase,o tai usor pe burta si cu atentie,trag pielea de pe carne,ajutandu-ma de un cutit cu varf rotund;

in dreptul aripioarelor,tai putin din carne,la fel si la coada iar la cap,tai sira spinarii si trag usor de ea pielea, o spal cu apa rece,o sarez si o las deoparte;

carnea scoasa,o dezosez cu mare atentie,la fel si macroul,le dau prin masina de tocat impreuna cu painea,ceapa,usturoiul si verdeata;

amestec cu ouale,condimentez,umplu stiuca si o cos la burta;

intr-o tava ingusta,fac un pat din legume taiate rondele(ceapa,morcov),pun stiuca deasupra,adaug 100ml ulei,100ml vin alb,1ceasca de supa de legume,sare si piper apoi dau tava la cuptor la foc moderat,20-30min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca umpluta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Știucă umplută

Postat de elucubratiiculinare

Știucă umplută

Se curăță știuca de solzi. Se spală bine cu apă rece. Cu un cuțit tăiem ușor pielea din jurul capului, dar nu de tot să rămână prinsă de cap. Tăiem și coloana vertebrală,...

Citeste continuarea

Știucă umplută

Postat de DinDragostePentruGatit

Știucă umplută

Se pregăteşte ştiuca:  - se taie capul; - se scoate pieliţa - la început cu ajutorul cuţitului, după care am tras cu mâna; - capetele se păstrează; Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.04.2011, 19:29
delicios
la 10.04.2011, 19:33
bun bun
la 10.04.2011, 20:04
Cred ca-i foarte gustoasa!
la 10.04.2011, 20:12
Daca vi se pare greu procedeul de scos pielea,va dau un sfat;cu un facalet,se bate cu mare grija sa nu pocneasca pe ambele parti;veti observa ce usor se desprinde carnea ;succes!
la 10.04.2011, 20:15
O bunatate!!!!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking