Stiuca umpluta

Postat de vero_closca in Peste
8 Ian 2011 | 22914 vizualizari
Stiuca umpluta

Ingrediente

  • 1 stiuca mai mare(minim 1 kg)
  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa mare
  • 2 felii de franzela inmuiate in lapte si stoarse
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 250 ml supa de peste(eu am folosit de legume)
  • 1 pahar de vin alb sec
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 mar mic
  • 1 legatura patrunjel sau marar verde
  • 1 ou

Mod de preparare

se curata stiuca,se eviscereaza apoi se taie capul si se scoate cu grija pielea apoi se lasa sa stea in apa usor sarata.

se indeparteaza oasele iar carnea se trece prin masina de tocat.

ceapa si ciupercile se toaca marunt si se calesc impreuna in cele 2 linguri de ulei pana scade toata zeama lasata de ciuperci.

se lasa sa se raceasca apoi se adauga peste pestele tocat.

se adauga patrunjelul tocat fin,painea,oul si se condimenteaza dupa gust cu sare,piper si cimbru.

se coase pielea de stiuca ca sa arate ca intreaga si se umple cu aceasta cumpozitie apoi se coase si capul.

in gura stiucii se introduce marul.

se aseaza intr-o tava,se toarna supa si vinul si se unge stiuca cu ulei de masline.

se da la cuptor pt aproximativ o ora.

din cand in cand se stropeste cu sosul din tava.

se serveste rece,taiata felii.

a mea nu este taiata pt ca am pregatit-o pt o prietena.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca umpluta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Știucă umplută

Postat de elucubratiiculinare

Știucă umplută

Se curăță știuca de solzi. Se spală bine cu apă rece. Cu un cuțit tăiem ușor pielea din jurul capului, dar nu de tot să rămână prinsă de cap. Tăiem și coloana vertebrală,...

Citeste continuarea

Știucă umplută

Postat de DinDragostePentruGatit

Știucă umplută

Se pregăteşte ştiuca:  - se taie capul; - se scoate pieliţa - la început cu ajutorul cuţitului, după care am tras cu mâna; - capetele se păstrează; Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.01.2011, 10:50
la 08.01.2011, 11:33
Arata foarte binee...si cred ca e delicioasa!!!
la 08.01.2011, 14:39
Daca nu punea sefu' pe facebook, n-o zaream
la 08.01.2011, 17:23
foarte bine arata
la 08.01.2011, 20:35

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking