Ingrediente
- 500 g carne de miel
- 10 legaturi ceapa verde
- 10 legaturi usturoi
- 2 lingurite faina
- 2 linguri pasta de tomate
- sare
- piper
- ulei
- 1 legatura patrunjel
Mod de preparare
Cureti ceapa si usturoiul, le tai in bucati, le calesti in ulei si le scoti apoi pe o farfurie. Calesti verdeata tocata in uleiul ramas.
Speli bine carnea, o tai bucatele, o rumenesti putin in ulei incins, adaugi o cana de apa si o lasi sa fiarba inabusit.
Desfaci faina, intr-o ceasca de apa impreuna cu pasta de tomate, o torni in cratita, pui si ceapa si usturoiul calite, potrivesti de sare si piper si le mai lasi sa fiarba impreuna, circa 30 de minute.
Cand mancarea e gata, presari patrunjel tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|