Stufat de porc scaldat in sampanie

Postat de Sidy in Porc
23 Ian 2012 | 4025 vizualizari
Stufat de porc scaldat in sampanie

Aceasta reteta de stufat am pregatit-o cu carne de porc , dar se poate pregati si cu carne de miel , vitel sau iepure. Este la fel de gustos si cu carne mai usor digerabila, cum este carnea de pui.

Ingrediente

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 ceapa rosie mare
  • 2 cepe verzi
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei gras
  • 400 g rosii taiate in conserva
  • usturoi praf
  • sare
  • piper
  • 150 ml sampanie
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura untura
  • frunze patrunjel verde
  • 400 g paste fainoase

Mod de preparare

Curatam ceapa si o taiem solzisori, apoi o calim in putin ulei pina devine sticloasa. Rosia si ardeiul le taiem marunt si le adaugam la ceapa ce se caleste. Carnea o portionam felii. Untura o topim intr-o cratita, adaugam feliile de carne si le prajim pe toate partile. Le asezonam cu toate condimentele, adaugam ceapa calita si rasturnam sampania.Lasam sa fiarba la foc mic, acoperit.Daca mai trebuie mai adaugam sampanie. Cu 10 minute inainte de a fi gata, adaugam rosiile din conserva, apoi presaram patrunjel verde tocat.

Servim stufatul alaturi de pastele fainoase fierte. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de porc scaldat in sampanie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciolan afumat la cuptor (in vas ceramic)

Postat de Mokuska

Ciolan afumat la cuptor (in vas ceramic)

Ciolanul se spala si se pune la fiert in apa fara sare cu foi de dafin. Mare atentie, apa tot timpul sa acopere ciolanul ca altfel soriciul se usuca si devine incomestibil de tare. Dupa ce a...

Citeste continuarea

Tocana cu ardei copt si ceafa de porc, o reteta pe gustul gurmanzilor

Postat de Constelatialeu

Tocana cu ardei copt si ceafa de porc, o reteta pe gustul gurmanzilor

Iata cum se prepara Tocana cu ardei copt si ceafa de porc, o reteta pe gustul gurmanzilor Mai intai mi-am pregatit toate ingredientele: am taiat cubulete ceafa  de porc , am spalat-o si am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.01.2012, 08:11
wow.....ce bunaciune,la pranz iti fac o vizita
la 23.01.2012, 08:13
vin si eu
la 23.01.2012, 08:16
Sa treci intai sa ma iei si pe mine, Medi'
la 23.01.2012, 08:32
bun bun
la 23.01.2012, 08:39
ok,s-a facut Inuco!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking