Stufat de pui la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de privatelaura in Multicooking
22 Apr 2019 | 4707 vizualizari
Stufat de pui la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Eu am pregatit aceasta mancare in 30 minute, cu ajutorul multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. V-am mai povestit despre acest aparat si cand am pregatit Tocanita de galbiori sau Crema de linte cu susan negru.  Crock-Pot Express Multicooker cu gătire sub presiune este ideal pentru maxim 6 persoane. Este un aparat de gatit cu 8 setari rapide de gatire: rice/risotto (orez), meat/stew (carne/tocanite), beans/chilli (fasole), yougurt (iaurt), poultry (pasare), dessert (desert), soup (supa), manual. Va spun sincer ca merita orice investitie, mai ales ca gatitul la presiune va scuteste mult timp de stat in bucatarie. Oferta actuala si mai multe informatii utile despre acest aparat, gasiti aici »»   http://bit.ly/2CKEauv

Ingrediente

  • 1 kg carne de pui (pulpe + aripi)
  • 8 legaturi ceapa verde
  • 8 legaturi usturoi verde
  • 2 cepe rosii
  • sare
  • 30 ml ulei
  • 1 lg pasta tomate
  • 1 leg marar
  • pt marinada:
  • 1 lamaie
  • 1 legatura patrunjel
  • 30 ml ulei de floarea soarelui
  • sare
  • pt servit:
  • salata verde
  • crutoane aromatizate

Mod de preparare

Mai intai se prepara marinada.

Carnea se transeaza in portii mici, se asaza intr-un vas.

Se presara ulei, sare, patrunjel tocat marunt si zeama de la o lamaie. Se amesteca sa se imbrace toate bucatile de carne in acest sos, apoi se acopera vasul si se pune in frigider, timp de 1-2 ore. Marinada ii va conferi o aroma grozava carnii.

Intre timp se curata si se spala ceapa si usturoiul. Ceapa rosie se toaca marunt, iar cele verzi, rondele potrivite.

Crock-Pot Express Multicooker cu gătire sub presiune se conecteaza la o sursa de curent.

Se desface capacul si se pune uleiul in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.

Se apasa BROWN/SOTE, se seteaza timpul 10 minute si se apasa START/STOP.

Se adauga ceapa tocata si carnea de pui scoasa din marinada.

Cand carnea este rumenita, se adauga in oala ceapa si usturoiul tocate, pasta de tomate, se inchide capacul, se apasa butonul MEAT/STEW, se seteaza presiunea pe LOW si timpul pentru 10 de minute.
Se verifica supapa pentru aburi sa fie inchisa SEAL/CLOSE si se apasa butonul START/STOP.
Dupa ce timpul de gatire s-a terminat, se elibereaza aburii si se lasa 10-15 minute, apoi se desface capacul cu grija, folosind o manusa de bucatarie.

Mancarea de stufat miroase grozav si se poate servi imediat, alaturi de o salata simpla si crutoane aromatizate!

Simplu, rapid si gustos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert mucenici muntenesti la Multicooker Crock-Pot Express

Postat de Oana

Desert mucenici muntenesti la Multicooker Crock-Pot Express

Pune apa si zaharul in Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Inchide capacul, inchide supapa de presiune si seteaza pe modul Manual pentru 5 minute. Cand...

Citeste continuarea

Supa de vita cu taitei la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de gaby_d

Supa de vita cu taitei la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Conectam Multicooker-ul Crock-Pot Express  cu gatire sub presiune la o sursa de curent. Spalam carnea. o taiem in doua bucati mari si o punem in vasul aparatului. Turnam 3 litri de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.04.2019, 22:36
Ce bunatate!
la 22.04.2019, 23:05
Fain de tot!
la 23.04.2019, 00:36
bun bun
la 23.04.2019, 08:21
O bunătate!
la 23.04.2019, 09:59

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking