Stufat din limba de porc cu menta, leurda si lamaie

Postat de simona72 in Porc
20 Apr 2015 | 3143 vizualizari

Mi-a placut mult ideea lui AlexTeacher de a face Stufat de miel cu menta. Cu siguranta ii va venii randul si mielului sa-l aromatizez cu menta, dar, cum dupa Sarbatorile Pascale facem o pauza de a mai manca miel, m-am gandit ca de fapt merge cu orice carne. Am ales limba de porc pentru ca este o carne tare frageda si limba este de fapt un muschi. Nu are pic de grasime, este o carne usoara, accesibila, dar trebuie mare atentie atunci cand o curatati.

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 20.04.2015, 19:19
Ce mancare sofisticata ai facut frumoaso
la 20.04.2015, 19:20
la 20.04.2015, 19:22
Tu Dia! Si frumoasa si sofisticata
la 20.04.2015, 19:22
Multumesc! Ma bucur daca va place! Mie mi-a placut la maxim combinatia de arome
la 20.04.2015, 19:25
bun bun
la 20.04.2015, 19:30
Ce bunatate!
la 20.04.2015, 19:31
Simona,atunci zic "faina limba ta" )))))))))))
la 20.04.2015, 19:34
Stiu pe cineva care zice ca-i cam ascutita)
la 20.04.2015, 19:43
Ți-ai mîncat limba?))
la 20.04.2015, 20:30
la 20.04.2015, 21:11
Interesanta combinatie . felicitari pentru curaj
la 20.04.2015, 21:11
Foare bun
la 20.04.2015, 21:49
la 20.04.2015, 21:57
la 20.04.2015, 22:32

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking