Sturion cu mujdei de usturoi

Postat de Ina in Peste
15 Apr 2010 | 42188 vizualizari

Greu cu sturionul pana-l cureti,( mai ales daca esti scarbos :)) ). Dar cand il papi, mmmmmm.....si nici nu-ti bati capul cu oasele, pentru ca totul e doar zgarci :D

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 21.04.2010, 19:44
Multumesc tuturor pentru aprecieri!
la 10.10.2013, 10:55
F.B. Ceguta! Incercati-o dar nu fripta ci fiarta pe aburi de vin cu otet balsamic, apoi o piperati srati si serviti tot cu mujdei si mamaliguta la care ati adaugat inante de a se ingrosa branza de burduf!!!
la 26.11.2014, 22:04
Bey, m-ai băgat în ceață În titlu e sturion, la ingrediente apare păstrugă sau cegă Până la urmă ce fel de pește ai folosit, sau e același pește denumit altfel în funcție de regiune??? Oricum arată bine, iar de gustos cred, nici nu se pune problema
la 26.11.2014, 22:49
Pai si cega si pastruga sunt tot sturioni La fel ca si nisetrul, care tot sturion este . Si morunul .
la 26.11.2014, 22:50
Sturionii sunt o familie de pesti care nu au oase si au icre negre
la 26.11.2014, 23:05

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking