Postat de Ina in Peste 15 Apr 2010 | 42188 vizualizari
Greu cu sturionul pana-l cureti,( mai ales daca esti scarbos :)) ). Dar cand il papi, mmmmmm.....si nici nu-ti bati capul cu oasele, pentru ca totul e doar zgarci :D
la 21.04.2010, 19:44 Multumesc tuturor pentru aprecieri!
la 10.10.2013, 10:55 F.B. Ceguta! Incercati-o dar nu fripta ci fiarta pe aburi de vin cu otet balsamic, apoi o piperati srati si serviti tot cu mujdei si mamaliguta la care ati adaugat inante de a se ingrosa branza de burduf!!!
la 26.11.2014, 22:04 Bey, m-ai băgat în ceață În titlu e sturion, la ingrediente apare păstrugă sau cegă Până la urmă ce fel de pește ai folosit, sau e același pește denumit altfel în funcție de regiune??? Oricum arată bine, iar de gustos cred, nici nu se pune problema
la 26.11.2014, 22:49 Pai si cega si pastruga sunt tot sturioni La fel ca si nisetrul, care tot sturion este . Si morunul .
la 26.11.2014, 22:50 Sturionii sunt o familie de pesti care nu au oase si au icre negre