Postat de Ina in Peste 15 Apr 2010 | 42316 vizualizari
Greu cu sturionul pana-l cureti,( mai ales daca esti scarbos :)) ). Dar cand il papi, mmmmmm.....si nici nu-ti bati capul cu oasele, pentru ca totul e doar zgarci :D
la 15.04.2010, 20:57 O, da buna cega. Mai ales prajita. (dar fara delikat!) Cat despre curatat pestele, la mine il curata barbatamiu, ca altfel nu papa peste.
la 15.04.2010, 21:21 ihhhh...mucus zici?
la 15.04.2010, 21:44 Ina spala in apa cu otet, la pastrav asa se face ,vei avea surpriza ca pestele sa ramana mai ,, sec'' ,.
la 15.04.2010, 21:49 mihaelar63, nu am incercat asa. Brandusa, deobicei pun condiment special pentru peste, dar mai pun si delikat
la 15.04.2010, 22:21 mucus sau nu cred ca e extraordinar de bun mie imi lasa gura apa
mai bine merg sa ma culc decat sa bantui pe aici, ina tu la ora asta postezi asa bunatati, nu ti-e mila de noi
la 16.04.2010, 07:56 La ora aia faceam supa de rosii, dar nu era gata . Sturionul cred ca de ziua mea-l facusem, cand nici nu visam sa ajung aici,la voi; mie-mi placea cum arata....si cum aparatul foto mi-e permanent la indemana....
la 16.04.2010, 08:03 Ups! Acum vad ca am avansat, sunt junior!
la 16.04.2010, 08:19
la 16.04.2010, 09:44 bun...bun de tot!
la 16.04.2010, 09:45 si-o ...
la 16.04.2010, 09:57 Ce preparat excelent
la 16.04.2010, 10:38 excelenta prezenatre 5 furculite
la 16.04.2010, 13:22 n-am avut ocazia sa gust niciodata asa peste....
la 20.04.2010, 21:45 O bunatate sturionul 5 furculite de la mine.