Suberec (Placinta turceasca)

Postat de Patricia_Iordache_79 in Porc
17 Apr 2013 | 41447 vizualizari

Pana sa ma mut in Cernavoda, nu auzisem de "Suberec". Aici, in aceasta zona, se mananca foarte des aceste placinte si m-am gandit sa va arat si voua cum se fac pentru ca sunt delicioaseee! Cel mai des se fac din carne de oaie, insa eu am incercat cu carne de porc pentru ca nu imi place carnea de oaie. Desi eu consum foarte rar carne, am mancat vreo 2-3 placinte ;)

Inapoi la reteta

Comentarii (48)

la 18.04.2013, 19:57
delicioasa
la 07.07.2013, 14:51
super bune. prima data le/am mancat la Constanta,t in Bucuresti le gasesti intr/un singur loc la Piata Veteranilor au si cu branza.
la 06.05.2014, 12:30
interesanta reteta

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking