Suberec (Placinta turceasca)
Postat de Patricia_Iordache_79 in Porc 17 Apr 2013 | 41479 vizualizari
Pana sa ma mut in Cernavoda, nu auzisem de "Suberec". Aici, in aceasta zona, se mananca foarte des aceste placinte si m-am gandit sa va arat si voua cum se fac pentru ca sunt delicioaseee! Cel mai des se fac din carne de oaie, insa eu am incercat cu carne de porc pentru ca nu imi place carnea de oaie. Desi eu consum foarte rar carne, am mancat vreo 2-3 placinte ;)
Inapoi la reteta
|
Comentarii (48)
la 17.04.2013, 15:33
Imi place
la 17.04.2013, 17:38
super
la 17.04.2013, 18:35
ce bine arata
la 17.04.2013, 20:38
nun
la 17.04.2013, 22:00
Fetelor...multumesc mult!
la 18.04.2013, 06:56
Ce-mi plac..si eu le preper tot asa!!!!
la 18.04.2013, 07:17
Buna ,buna
la 18.04.2013, 08:24
ce placinte bune stie sa faca fata asta cu codite...
la 18.04.2013, 08:49
Dragele mele...multumesc
la 18.04.2013, 09:55
Șuberek cu carne de PORC! Hm...
Sa mori de ras. Zi-le placinte cu carne, langoși cu carne... sau cum vrei altfel. Dar nu șuberek. Mai știu eu pe cineva care a comandat la un restaurant arabesc kebap cu porc si... stupoare!
la 18.04.2013, 11:10
Arata bestial! vreau si eu o portie
la 18.04.2013, 11:25
suberek cel mai bun iese cu carne de vita si oaie
la 18.04.2013, 12:03
arata super...trebuie sa le incerc si eu cat de curand
la 18.04.2013, 15:57
am mancat cu branza, sunt colosale, vreau mereu din astea !!!
COMENTEAZA