Succotash

Postat de caroline in Mancaruri de legume
6 Mai 2018 | 3466 vizualizari
Succotash

O reteta originara din America...

Ingrediente

  • 350 gr porumb dulce
  • 400 gr fasole tip Spagna
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 150 gr bacon
  • 200 gr rosii tip cherry
  • 10 gr patrunjel
  • 20 gr unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Punem untul intr-o tigaie la foc potrivit spre iute. Cand untul este topit, punem baconul feliat foarte subtire si lasam pana devine crocant. 

Cand acesta este gata, il scoatem pe o farfurie cu servet de hartie.

In aceeasi tigaie, punem la calit ceapa tocata marunt si usturoiul curatat.

Dupa circa 2-3 minute, adaugam porumbul dulce si lasam 10 minute, adaugand apoi fasolea si lasam alte 10 minute, amestecand din cand in cand.

Rosiile le spalam si le taiem in doua sau patru ( depinde de marimea lor).

Adaugam rosiile in tigaie, amestecand usor si lasam alte 2-3 minute. 

Baconul il ''rupem'' bucati.

Luam tigaia de pe foc si punem baconul, patrunjelul proaspat tocat, potrivim de sare si piper dupa gust.

Se serveste cald, eventual alaturi de o friptura de pui 

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Succotash" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (29)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Tarta cu spanac si cartofi

Postat de sufletista

Tarta cu spanac si cartofi

Aluatul il dezghetam la temperatura camerei. Cartofii ii fierbem cu apa si sare pana ce intra furculita, ii scurgem de apa si ii taiem cuburi. Intr-o tigaie calim ceapa verde tocata impreuna...

Citeste continuarea

Chifteluţe din linte roşie

Postat de simonacallas

Chifteluţe din linte roşie

Am pus pe foc o oală cu 1 litru de apă şi, când a început să fiarbă, am vărsat lintea în oală, am mai ţinut pe foc 15 minute. Am răsturnat într-o strecurătoare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.05.2018, 16:27
Ce bunatateee!
la 06.05.2018, 16:36
Super!
la 06.05.2018, 16:41
la 06.05.2018, 16:41
ce culori frumoase
la 06.05.2018, 16:57
Bunica

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking