Succotash

Postat de caroline in Mancaruri de legume
6 Mai 2018 | 3428 vizualizari
Succotash

O reteta originara din America...

Ingrediente

  • 350 gr porumb dulce
  • 400 gr fasole tip Spagna
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 150 gr bacon
  • 200 gr rosii tip cherry
  • 10 gr patrunjel
  • 20 gr unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Punem untul intr-o tigaie la foc potrivit spre iute. Cand untul este topit, punem baconul feliat foarte subtire si lasam pana devine crocant. 

Cand acesta este gata, il scoatem pe o farfurie cu servet de hartie.

In aceeasi tigaie, punem la calit ceapa tocata marunt si usturoiul curatat.

Dupa circa 2-3 minute, adaugam porumbul dulce si lasam 10 minute, adaugand apoi fasolea si lasam alte 10 minute, amestecand din cand in cand.

Rosiile le spalam si le taiem in doua sau patru ( depinde de marimea lor).

Adaugam rosiile in tigaie, amestecand usor si lasam alte 2-3 minute. 

Baconul il ''rupem'' bucati.

Luam tigaia de pe foc si punem baconul, patrunjelul proaspat tocat, potrivim de sare si piper dupa gust.

Se serveste cald, eventual alaturi de o friptura de pui 

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Succotash" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (29)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Reteta simpla de piure de cartofi cu parmezan la cuptor

Postat de Bucataras

Reteta simpla de piure de cartofi cu parmezan la cuptor

Iata cum se prepara Reteta simpla de piure de cartofi cu parmezan la cuptor Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius. Într-un castron, combinați piureul de cartofi...

Citeste continuarea

Gnocchi cu branza colorati

Postat de andaoana

Gnocchi cu branza colorati

Branza trebuie sa fie uscata si pentru acest lucru, eu am pus-o intr-un tifon si am lasat-o cateva ore sa lase apa, apoi am strans tare cu tifonul pana nu a mai curs zer.   Branza o...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 06.05.2018, 16:27
Ce bunatateee!
la 06.05.2018, 16:36
Super!
la 06.05.2018, 16:41
la 06.05.2018, 16:41
ce culori frumoase
la 06.05.2018, 16:57
Bunica

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking