Suffleu de ciocolata cu cocos

Postat de Dorka in Dulciuri
14 Mar 2016 | 2979 vizualizari
Suffleu de ciocolata cu cocos

Ingrediente

  • 6 oua
  • 200g ciocolata cu cocos
  • 900g smantana
  • 2 linguri de faina
  • 4 linguri de cacao
  • 2 linguri de zahar

Mod de preparare

Avem nevoie de o tava cu peretii detasabili (26 cm) iar pe fundul tavii punem hartie de copt.

Topim ciocolata pe baia de aburi, si adaugum smantana treptat. Omogenizam bine si lasam sa se raceasca usor.

Intre timp separam ouale cu ajutorul unui mixer batem albusurile. Treptat adaugam galbenusurile, amestecand continuu. 

Apoi incorporam si crema de ciocolata, faina, zahar, si cacao.

Turnam compozitia in tava pregatita.

Asezam tava pe o tava mai mare umpluta cu apa, si le introducem in cuptorul bine incins.

In primele 15 minute lasam la o temperatura de 180 de grade, apoi 15 minute la 150 de grade.

Servim cu budinca de ciocolata si visine. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Suffleu de ciocolata cu cocos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cozonac varianta N

Postat de Constelatialeu

Cozonac  varianta N

In primul rand toate ingredientele sa fie la temperatura camerei, sa fie cald in bucatarie. Cernem faina in vasul robotului. Intr-un vas de sticla punem drojdia si o lingura de zahar din cele 200...

Citeste continuarea

Chec marmorat

Postat de Pungasa_Rogue

Chec marmorat

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se mixeaza impreuna cu zaharul si zaharul vanilat, pana cand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.03.2016, 22:08
arata suuuuuper!
la 14.03.2016, 22:15
excelenta
la 14.03.2016, 22:18
bun venit, Dora! apetisant debut aici la noi, traditia cere sa ne dai si noua cate o felie mare! ))
la 14.03.2016, 22:25
Yummyy ce buuun Bine ai venit!
la 14.03.2016, 22:39

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking