Sufleu de dovlecei cu rosii si mozarella

Postat de ela in Aperitive / Garnituri
7 Aug 2013 | 11045 vizualizari
Sufleu de dovlecei cu rosii si mozarella

simplu si bun...

Ingrediente

  • 3dovlecei
  • 2rosii mai mari
  • cateva masline
  • 150ml smantana
  • 125gr mozarella
  • 3oua
  • sare
  • piper
  • amestec de sare cu verdeturi

Mod de preparare

Curatam dovleceii,ii spalam si ii taiem rondele.Ii saram si ii lasam pana pregatim restul ingredientelor.

Rosiile le spalam si le taiem rondele.

Cascavalul il dam pe razatoarea mare.

Maslinele le curatam de samburi.

Intr-o tava,punem un rand de dovlecei,unul de rosii,cascaval ras,cateva bucati de mozarella,saram si piperam dupa gust apoi punem din nou dovlecei,rosii,masline,cascaval si mozarella,saram si piperam si dam la cuptorul preincalzit 20minute,la foc potrivit

Intre timp,mixam albusurile cu un praf de sare si piper,adaugam galbenusurile,apoi punem smantana si omogenizam bine.

Scoatem tava si turnam compozitia de oua si dam din nou la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de dovlecei cu rosii si mozarella" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (33)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv tort Mozzarella

Postat de RODIMUR

Aperitiv tort Mozzarella

Se spală roșiile și se șterg cu un prosop de hârtie. Se spală măslinele, se scurg de apă și se șterg, de asemenea. Se spală sub jet ușor de apă frunzele proaspete de...

Citeste continuarea

Aperitiv oua umplute cu ton si branza de burduf

Postat de gurita_ta2005

Aperitiv oua umplute cu ton si branza de burduf

Ouale fierte se curata de coaja, se taie in doua si se scoate cu grija galbenusurile si se pun deoparte. Intr-un robot de bucatarie se pune branza burduf taiata felii, galbenusurile, tonul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.08.2013, 21:03
arata super bine
la 07.08.2013, 21:04
la 07.08.2013, 21:09
Minunat!
la 07.08.2013, 21:10
la 07.08.2013, 21:18

Vezi toate comentariile (33)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking