Ingrediente
- 3 dovlecei potriviti
- 5 oua
- 150g mozzarela
- 3 lg smantana
- 2 lg ulei de masline
- 1 legatura de leurda
- 3 fire de marar (eu am avut uscat)
- sare
- piper
Mod de preparare
Am spalat dovleceii,am taiat extremitatile,le-am dat pe razatoarea mare,am pudrat cu putina sare si i-am lasat 5-10 minute.Dupa care i-am stors.
Intr-un bol am pus 100g mozzarella rasa,leurda tocata marunt dupa ce s-a decongelat ( am avut in congelator),mararul,smantana,uleiul de masline,sare,piper,dovleceii pe care i-am stors si am mestecat bine.
Am batut ouale bine si am pus jumatate in compozitia de dovlecei,mestecand incet.Am pus si restul de oua si am mestecat incet.
Am uns o tava cu ulei si am tapetat cu faina,am pus compozitia,am ras restul de mozzarella pe deasupra si am dat la cuptorul preincalzit la 180° pentru 30 de minute.
Dupa aceea am mai lasat in cuptor 10 minute cu usa deschisa.
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de dovlecei si leurda (by Simona72)" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (15)
|