Sufleu de dovlecei si leurda (by Simona72)

Postat de Alina26 in Mancaruri de legume
18 Iun 2014 | 3072 vizualizari
Sufleu de dovlecei si leurda (by Simona72)

Mi-a placut foarte mult aceasta reteta si cum imi plac la nebunie dovleceii,pregatiti in orice mod,m-am decis sa fac acest Sufleu foarte gustos. Din pacate nu am avut toate ingredientele,nu am pus masline si nici cas (dar am folosit mozzarela),dar a fost foarte bun si fara!!!Sper sa nu se supere Simona.... :* Multumesc pentru reteta!!!! :* :* :* Reteta Simonei : www.bucataras.ro/retete/sufleu-de-dovlecei-si-leurda-50114.html

Ingrediente

  • 3 dovlecei potriviti
  • 5 oua
  • 150g mozzarela
  • 3 lg smantana
  • 2 lg ulei de masline
  • 1 legatura de leurda
  • 3 fire de marar (eu am avut uscat)
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Am spalat dovleceii,am taiat extremitatile,le-am dat pe razatoarea mare,am pudrat cu putina sare si i-am lasat 5-10 minute.Dupa care i-am stors.

Intr-un bol am pus 100g mozzarella rasa,leurda tocata marunt dupa ce s-a decongelat ( am avut in congelator),mararul,smantana,uleiul de masline,sare,piper,dovleceii pe care i-am stors si am mestecat bine.

Am batut ouale bine si am pus jumatate in compozitia de dovlecei,mestecand incet.Am pus si restul de oua si am mestecat incet.

Am uns o tava cu ulei si am tapetat cu faina,am pus compozitia,am ras restul de mozzarella pe deasupra si am dat la cuptorul preincalzit la 180° pentru 30 de minute.

Dupa aceea am mai lasat in cuptor 10 minute cu usa deschisa.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de dovlecei si leurda (by Simona72)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mancarica de ciuperci sub capac de paine

Postat de sufletista

Mancarica de ciuperci sub capac de paine

Taiem gusa felii si o prajim putin, adaugam ceapa tocata si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam leurda lasam sa se caleasca 1 minut, adaugam 1 cana apa si pasta de tomate. Amestecam...

Citeste continuarea

Dovlecei umpluti cu branzeturi

Postat de RuxyRux

Dovlecei umpluti cu branzeturi

Dovleceii se spala bine apoi se taie in jumatate pe lung. Cu o lingura se scobeste interiorul, apoi se toaca. Intr-o tigaie se pune uleiul de masline, se adauga ceapa si usturoiul tocate, si...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 18.06.2014, 15:45
deliciosssssssssss
la 18.06.2014, 15:46
imi este plina gradina de dovlecei,a picat la fix reteta ta
la 18.06.2014, 15:48
Bun bun
la 18.06.2014, 17:12
mmmm..ce deliciu!!! super buna!1
la 18.06.2014, 18:30
Ce Bunatate!!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking