Sufleu de legume cu jambon

Postat de ela in Aperitive / Garnituri
12 Ian 2011 | 7674 vizualizari
Sufleu de legume cu jambon

Ingrediente

  • 1 kg cartofi,
  • 1 conopida mica,
  • 450 gr broccolli congelat,
  • 600 ml lapte,
  • 6 oua,
  • 200 gr cascaval,
  • 150 gr branza de vaca,
  • 2 linguri patrunjel tocat,
  • 1 lingura hrean din borcan,
  • 1 lingurita verdeturi italiene,
  • sare,piper,
  • 200 gr jambon(sau sunca presata,muschi file),
  • 4rosii cherry,
  • fasii de ardei gras

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie felii.Se pun la fiert in apa cu sare timp de 10minute,din momentul in care incep sa fiarba cartofii.

Se despart buchetele conopida.

Scoatem broccolli din congelator.

Scoatem cartofii din apa si ii punem la scurs intr-o sita.Punem in apa ramasa broccolli si conopida si lasam sa fiarba 5minute.Se scot si se lasa la scurs.

Se taie cubulete jambonul.

Radem cascavalul si telemeaua.

Separam galbenusurile de albusuri.Batem spuma cu un praf de sare,albusurile.Adaugam galbenusurile,sare,piper,patrunjelul,verdeturile.Punem branza rasa si jumatate din cascaval.

Se unge o forma termorezistenta cu unt si se tapeteaza cu pesmet in care se pun cartofii,conopida,broccolli si jambonul si desupra se toarna compozitia de oua batute.Se presara restul de cascaval,se pun rosiile taiate in doua,fasiile de ardei si se da la cuptorul preincalzit 50minute,pana compozitia se rumeneste frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de legume cu jambon" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (49)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Gratin de cartofi, cu sunca presata

Postat de merisor67

Gratin de cartofi, cu sunca presata

Curatam cartofii, ii spalam si ii portionam in patru pe lungime, daca sunt potrivit de mari, sau in cuburi mai mari. Ungem o tava de cuptor cu unt si ulei si asezam cartofii in ea. Amestecam...

Citeste continuarea

Tarta cu dovlecei, ricotta si mozzarella

Postat de rocsi_1612

Tarta cu dovlecei, ricotta si mozzarella

Aluatul: Intr-un bol, punem untul rece. Adaugam faina, sarea, praful de copt si incepem sa amestecam cu mana, pana consistenta este una nisipoasa, spre usor legata. Punem si apa, amestecam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.01.2011, 18:25
Mihaela,aici ai pizza
la 12.01.2011, 18:37
ce super ti-a iesit Ela
la 12.01.2011, 18:37
Cris,multumesc
la 12.01.2011, 18:41
Cata culoare!!!!!!!!!!!! De data asta vreau si sufleul si farfuria...si fata de masa dar chiar am tupeu nu-i asa?
la 12.01.2011, 18:42
Ruxy,tu vrei tot tacamul,da?

Vezi toate comentariile (49)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking