Supa campeniasca cu stelute -post

Postat de mihaelar63 in Supe
12 Mar 2010 | 4275 vizualizari
Supa campeniasca cu stelute -post

-Adaptare -dupa Sanda Marin - Am scos din fundul sertarului cartea de bucate a Sandei Marin ce am primit-o acum 20 de ani de la bunica sotului , pe atunci inca avea paginile ingalbenite . Am aflat un lucru interesant necesarul de vitamina C este diferentiat pe sexe , gulia este benefica in special pentru femei !!!

Ingrediente

  • 3 l apa
  • 2 gulii
  • 5 cm praz
  • 1 ceapa
  • 1 cartof mare
  • 1 patrunjel radacina
  • 3 linguri paste  fainoase stelute
  • 100 ml ulei sare

Mod de preparare

  1. legumele se curata si se spala , se taie cubulete ceapa  si patrunjelul mai marunte , cartoful , guliile si morcovul cuburi mai mari .
  2. acestea se prajesc usor in ulei , se adauga o lingura cu faina , sare si se mai trag impreuna 1 minut , dupa care se pune si apa .
  3. se fierb 30 minute , se pun pastele fainoase stelute care se lasa la fiert 7 minute dupa instructiunile de pe cutie .
  4. se opreste fierberea si se pune prazul taiat rondele si frunzele tinere de gulie taiate fideluta .
  5. cine nu posteste poate adauga si smantana .
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa campeniasca cu stelute -post" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa din rasol de vitel, cu galuste de gris

Postat de RODIMUR

Supa din rasol de vitel, cu galuste de gris

Carnea se curăță de pielițele nedorite, se spală bine cu apă călduță și apoi se pune la fiert cu 4 litri de apă rece, mai întâi la foc iute, până ce începe să...

Citeste continuarea

Supa din copanele de pui, cu galuste de gris

Postat de RODIMUR

Supa din copanele de pui, cu galuste de gris

Copănelele se spală, se curăță de pielea tare de la bază, se spală în câteva ape și se pun la fiert, la foc mic cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.03.2010, 08:16
la 13.03.2010, 08:17
multumesc nicolae pentru furculision
la 13.03.2010, 12:16
Sigur e f. buna
la 13.03.2010, 14:28
ce bine arata
la 15.03.2010, 01:46
mihaela stelutele sant de post fara ou?de obicei au toate ou in ele,oricum e super arta foarte bine

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking