Supa crema de mazare, spanac si menta

Postat de Oana in Supe
19 Apr 2018 | 7141 vizualizari

O supa dulce si aromata, cam asta mi-a iesit azi. Mazarea poate sa fie proaspata sau congelata, oricum va iesi foarte buna. 

Ingrediente

  • 400 gr mazare congelata
  • 1 fir de praz
  • 50 gr unt
  • 200 gr frunze proapsete de spanac
  • o mana de menta proaspata
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingura zeama de lamaie

Mod de preparare

Pune la fiert o oala cu 2 l de apa si sare dupa gust.

Adauga prazul taiat rondele si mazarea.

Lasa sa fiarba 20 de minute.

Adauga apoi frunzele de spanac si mai lasa 5 minute sa fiarba.

Scurge din apa in care au fiert legumele si las-o deoparte.

Mixeaza supa cu un blender vertical si adauga cubuletul de unt, zeama de lamaie, menta proaspata si sare si piper dupa gust.

Daca mai este nevoie, adauga din zeama oprita pana ajungi la consistenta dorita.

Serveste supa cu crutoane si mix de seminte deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de mazare, spanac si menta" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Supa de pui cu galuste imperiale

Postat de Dya

Supa de pui cu galuste imperiale

Curatam copanelele si pipotele si le punem la fiert in 4 l de apa de rece. Adunam spuma ce se formeaza pe parcurs si cand sunt pe jumatate fierte adaugam legumele tocate/feliate. Le lasam sa...

Citeste continuarea

Supa crema de legume cu parmezan

Postat de licurici_lra

Supa crema de legume cu parmezan

Toate legumele si radacinoasele se curata de coaja, se taie mai marunt si se pun la fiert in apa cu sare. Se lasa in jur de 30-40min. Legumele se muta intr-un blender (eu am scos ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.04.2018, 10:53
Delicioasa combinatie Ador acest verde
la 19.04.2018, 11:12
Un deliciu! Am facut si eu zilele trecute!
la 19.04.2018, 11:18
la 19.04.2018, 12:34
Ce mult îmi place cum arată această supică!
la 19.04.2018, 12:35
Super!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking