Supa crema de ciuperci

Postat de ela in Supe
21 Mar 2013 | 19877 vizualizari
Supa crema de ciuperci

am avut in plan supa asta de mult timp,dar am stat pe ganduri o vreme,mi-a fost teama ca nu imi va place...dar cand i-am dat de gust mi-a parut rau ca nu am incercat-o pana acum,are un gust divin,desi ca aspect nu arata grozav...

Ingrediente

  • 700 gr ciuperci proaspete
  • 2 cartofi potriviti
  • 2 morcovi potriviti
  • 2 bucati radacina de patrunjel
  • 1 bucata pastarnac
  • 1 ardei capia
  • 1 ceapa+1
  • 2 catei de usturoi
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • sare
  • vegeta
  • piper
  • patrunjel
  • 1 spate de pui
  • 4 felii mici de paine

Mod de preparare

Pregatim supa dintr-o ceapa, carnea de pui, cartofi, morcovi, pastarnac, radacina de patrunjel, ardei, 1 litru apa, sare, piper si vegeta. Strecuram si pastram cartofii, pastarnacul si radacina de patrunjel.

Intr-o caraticioara punem o ceapa si usturoiul tocate marunt si calim in 50 ml unt topit, un minut. Oprim focul si rasturnam in zeama de supa cu ciuperci (eu am pus in oala sub presiune si am lasat 4minute). Lasam pe foc pana se inmoaie ciupercile.

Scoatem ciupercile din supa si 3/4 din ele le pasam cu legumele pastrate, adaugam zeama din supa in functie de cat de groasa vrem sa o facem, adaugam ciupercile pastrate si punem din nou pe foc pentru cateva minute. La sfarsit, adaugam smantana si amestecam bine cateva minute.

Feliile de paine le prajim si le taiem cubulete mici si le adaugam doar in momentul serviri. Presaram si putin patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (46)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Supa delicioasa de ciuperci brune cu branzeturi

Postat de Constelatialeu

Supa delicioasa de ciuperci brune cu branzeturi

Iata cum se prepara Supa delicioasa de ciuperci brune cu branzeturi Am pus la fiert morcovul, ardeiul, ceapa uscata, ceapa verde si rosiile cherry, binenteles dupa ce le-am curatat , spalat si...

Citeste continuarea

Supa crema de ciuperci

Postat de oanapl

Supa crema de ciuperci

Topești untul și călești ceapa tocată mărunt in unt împreună cu morcovul, păstârnacul, pătrunjelul și țelina rase prin răzătoarea mică. Adaugi ciupercile tăiate felii...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.03.2013, 16:58
prezent!
la 21.03.2013, 17:00
Corina
la 21.03.2013, 17:02
foarte buna
la 21.03.2013, 17:04
la 21.03.2013, 17:05

Vezi toate comentariile (46)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking