Supa casei

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
23 Ian 2020 | 3459 vizualizari
Supa casei

,, Bunatati pentru Craciun "   Supa clara ce ne place cel mai mult este din coada de vita sau vitel. Daca pui cateva legume si galuste sau taitei, ai cea mai buna supa. Ai si o gustare calda ce consta din legume proaspat fierte in zeama [cu atat mai gustoase ] + carnea de pe coada vitelului.

Ingrediente

  • 1 coada de vitel
  • 3 morcovi
  • 4 cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 felie telina
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita piper negru boabe
  • sare
  • patrunjel verde
  • taiitei lati de casa

Mod de preparare

  1. Legumele se curata se spala si se lasa intregi.
  2. Lasati coada de vitel sa stea in apa rece macar o ora inainte de pregatire.
  3. Prin acest procedeu iese sangele din carne si nu va mai fi necesar sa spumati zeama.
  4. Puneti la fiert coada de vitel impreuna cu legumele, sare, piper si foaie de dafin.
  5. Eu folosesc pentru fierberea supelor limpezi, batrana mea kUkta -oala sub presiune.
  6. Dupa fierbere, o parte din legume se servesc calde impreuna cu coada de vitel.
  7. Astfel am salvat timpul si nu mai este nevoie sa mai prepar altceva la felul doi.
  8. Am fiert taitei lati de casa -asa am primit de data aceasta de la soacra.
  9. O parte de morcovi, telina si patrunjel le-am maruntit si le-am introdus inapoi in zeama, impreuna cu taiteii.
  10. La servire, presarati patrunjel verde tocat.

                              Pofta  buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa casei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Ciorba radauteana

Postat de licurici_lra

Ciorba radauteana

Am pus carnea la fiert si am spumat-o de cateva ori. Cand nu a mai lasat spuma am scos-o intr-un castron si am lasat-o sa se raceasca. Apa in care a fiert carnea am impartit-o in...

Citeste continuarea

Supa crema de morcovi

Postat de panacris

Supa crema de morcovi

Varianta 1: Morcovii  se spală, curăță, se taie în bucăți, apoi se pun la fiert într-o oală încăpătoare cu apa, untul și sarea, cca. 30 minute, de la punctul de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.01.2020, 22:03
la 23.01.2020, 22:04
Asta-mi place, mai ales coada aia...
la 23.01.2020, 22:33
)
la 23.01.2020, 22:36
Buna!
la 24.01.2020, 09:08

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking