Supa casei

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
23 Ian 2020 | 3409 vizualizari
Supa casei

,, Bunatati pentru Craciun "   Supa clara ce ne place cel mai mult este din coada de vita sau vitel. Daca pui cateva legume si galuste sau taitei, ai cea mai buna supa. Ai si o gustare calda ce consta din legume proaspat fierte in zeama [cu atat mai gustoase ] + carnea de pe coada vitelului.

Ingrediente

  • 1 coada de vitel
  • 3 morcovi
  • 4 cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 felie telina
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita piper negru boabe
  • sare
  • patrunjel verde
  • taiitei lati de casa

Mod de preparare

  1. Legumele se curata se spala si se lasa intregi.
  2. Lasati coada de vitel sa stea in apa rece macar o ora inainte de pregatire.
  3. Prin acest procedeu iese sangele din carne si nu va mai fi necesar sa spumati zeama.
  4. Puneti la fiert coada de vitel impreuna cu legumele, sare, piper si foaie de dafin.
  5. Eu folosesc pentru fierberea supelor limpezi, batrana mea kUkta -oala sub presiune.
  6. Dupa fierbere, o parte din legume se servesc calde impreuna cu coada de vitel.
  7. Astfel am salvat timpul si nu mai este nevoie sa mai prepar altceva la felul doi.
  8. Am fiert taitei lati de casa -asa am primit de data aceasta de la soacra.
  9. O parte de morcovi, telina si patrunjel le-am maruntit si le-am introdus inapoi in zeama, impreuna cu taiteii.
  10. La servire, presarati patrunjel verde tocat.

                              Pofta  buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa casei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Retete similare

Ciorba de perisoare cu zucchini, smantana si tarhon

Postat de mihaelar63

Ciorba de perisoare cu zucchini, smantana si tarhon

 Legumele se curata si se spala . Caliti usor in ulei ceapa si morcovul , tocate marunt . Adugati 2 l apa si puneti la fiert cuburile de cartof si rosia taiata marunt ....

Citeste continuarea

Ciorba radauteana cu piept de pui

Postat de mihaelar63

Ciorba radauteana cu piept de pui

 Legumele se curata, se spala si se pun la fiert in apa rece cu sare si foile de dafin. Dupa 10 minute se adauga la fiert pieptul de pui pe care eu l-am taiat fasii....

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.01.2020, 22:03
la 23.01.2020, 22:04
Asta-mi place, mai ales coada aia...
la 23.01.2020, 22:33
)
la 23.01.2020, 22:36
Buna!
la 24.01.2020, 09:08

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking