Ciorba de gaina cu gulioare

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
16 Mai 2015 | 4090 vizualizari
Ciorba de gaina cu gulioare

Cred ca ciorba aceasta a dorit sa-mi iasa prea buna , prea ca la tara. Mama - soacra mi-a trimis o gaina. Am bombanit in mintea mea ca din nou trebuie sa ma apuc de epilat :D. Am avut putina rabdare si rezultatul a fost surprinzator.

Ingrediente

  • 1 kg tacamuri de gaina crescuta la curte
  • 2 morcovi
  • 2 gulii
  • 2 cartofi mici noi
  • 2 cartofi vechi
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1/2 ardei portocaliu
  • 50 ml ulei
  • 2 fire marar verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 cana smantana
  • zeama lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  1. Tacamurile de gaina bine curatate si spalate se pun la fiert in apa cu sare.
  2. Legumele se curata, se spala si se toaca cuburi.
  3. Intai se pune la calit ceapa si morcovul, se amesteca si  urmeaza ardeii.
  4. Se toarna peste legume zeama fierbinte in care fierbe carnea.
  5. Fierbeti 10 minute. Puneti in oala si mararul.
  6. Verificati daca carnea si morcovul sunt patrunse .
  7. Adugati cartofii si guliiile.
  8. Lasati la clocot domol si dupa 10-15 minute verificati din nou consistenta legumelor .
  9. Diluati smantana cu zeama fierbinte si o adugati in ciorba.
  10. Dregeti gustul la ciorba cu sare, piper si zeama de lamaie.
  11. Carnea o puteti servi calda separat . Bunicul meu o servea inainte de ciorba. Sau pur si simplu o puteti prepara pane si aveti automat si un felul doi .
  12. Serviti ciorba cu patrunjel verde tocat
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de gaina cu gulioare" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Luscos cu carne de rata

Postat de mihaelar63

Luscos cu carne de rata

Ceapa se taie marunt, morcovul se taie rondele. Legumele se soteaza usor in untura de rata. Varza se marunteste si se pune in oala peste legumele sotate. Adaugati...

Citeste continuarea

Ciorba de salata verde creata cu sunculita de porc

Postat de mihaelar63

Ciorba de salata verde creata cu sunculita de porc

Morcovul si patrunjelul se taie rondele. Sunculita  si usturoiul se marunteste. Ceapa, ardeiul si telina se taie cuburi. Toate se soteaza in putin ulei....

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 16.05.2015, 05:20
Buna
la 16.05.2015, 05:30
mi-e foameeeeeee
la 16.05.2015, 06:06
la 16.05.2015, 06:07
Foarte buna!
la 16.05.2015, 07:26
buna ciorba mai faci...

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking