Supa casei

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
23 Ian 2020 | 3481 vizualizari
Supa casei

,, Bunatati pentru Craciun "   Supa clara ce ne place cel mai mult este din coada de vita sau vitel. Daca pui cateva legume si galuste sau taitei, ai cea mai buna supa. Ai si o gustare calda ce consta din legume proaspat fierte in zeama [cu atat mai gustoase ] + carnea de pe coada vitelului.

Ingrediente

  • 1 coada de vitel
  • 3 morcovi
  • 4 cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 felie telina
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita piper negru boabe
  • sare
  • patrunjel verde
  • taiitei lati de casa

Mod de preparare

  1. Legumele se curata se spala si se lasa intregi.
  2. Lasati coada de vitel sa stea in apa rece macar o ora inainte de pregatire.
  3. Prin acest procedeu iese sangele din carne si nu va mai fi necesar sa spumati zeama.
  4. Puneti la fiert coada de vitel impreuna cu legumele, sare, piper si foaie de dafin.
  5. Eu folosesc pentru fierberea supelor limpezi, batrana mea kUkta -oala sub presiune.
  6. Dupa fierbere, o parte din legume se servesc calde impreuna cu coada de vitel.
  7. Astfel am salvat timpul si nu mai este nevoie sa mai prepar altceva la felul doi.
  8. Am fiert taitei lati de casa -asa am primit de data aceasta de la soacra.
  9. O parte de morcovi, telina si patrunjel le-am maruntit si le-am introdus inapoi in zeama, impreuna cu taiteii.
  10. La servire, presarati patrunjel verde tocat.

                              Pofta  buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa casei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de mazare cu os si galuscute

Postat de mihaelar63

Ciorba de mazare cu os si galuscute

Legumele se curata se spala  si se taie cubulete . Se pun la fiert in 4 l apa . Adaugati si osul si pasta de ardei , sarati . Dupa 15 min. preparati din oua batute si faina alba o maia...

Citeste continuarea

Ciorba de pui a la grec

Postat de Corina33

Ciorba de pui a la grec

Am făcut ciorba cu aripi de pui, pentru că mie îmi place să pun carne cu oase in ciorbă. Aripile de pui le-am tăiat în 2 pe la îmbinare și le-am pus la fiert in circa 3...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.01.2020, 22:03
la 23.01.2020, 22:04
Asta-mi place, mai ales coada aia...
la 23.01.2020, 22:33
)
la 23.01.2020, 22:36
Buna!
la 24.01.2020, 09:08

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking