Ingrediente
- Piept de pui cca. 300 g,
- Cartofi albi 4 bucăți,
- Morcovi 2 bucăți,
- Ardei kapia 1 bucată,
- Ceapă galbenă 2 bucăți,
- Apio 2 tije,
- Amestec de legume uscate a la Panacris 1lingură,
- Sare de mare 1 lingură,
- Piper proaspăt măcinat 1 linguriță,
- Ulei de măsline 1 lingură.
Mod de preparare
Legumele se spală, se curăță și se taie în bucăți mari.
Pieptul de pui se taie în bucățele.
Legumele și carnea se pun la fiert în cca. 1500 ml apă rece, se spumează la nevoie, apoi se asezonează de mirodenii se adaugă și uleiul de măsline și se lasă la fiert la foc mediu cca. 30 de minute. Se încearcă dacă sunt fierte legumele, apoi se transferă într-un blender sau se pasează cu ajutorul mixerului vertical, până se obtine consistența dorită.
Supa se servește simplă sau cu crutoane.
Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema cu legume si carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|