Ingrediente
- 50 g unt
- 1ceapa rosie
- 500 g cartofi
- 1l supa de legume
- 1cutie lapte de cocos
- 2 linguri ulei de masline
- sare aromata cu telina si usturoi
- sofran
- fructe de mare
- cubulete de somon proaspat
Mod de preparare
In primul rand,fructele de mare si cubuletele de somon,le calim in tigaia cu ulei incins apoi le scoatem pe o farfurie si le condimentam cu sare aromata;
pe bete de frigarui mici,punem intercalate fructe de mare cu somon,le acoperim cu folie de aluminiu si le lasam la cald;
in acest timp,ceapa taiata in bucati mari o calim in unt,adaugam cartofii cubulete,supa, iar dupa ce cartofii sunt foarte bine fierti,strecuram,pasam,in piureul obtinut adaugam laptele de cocos,sofranul;
daca vi se pare prea groasa,mai punem din supa ramasa;
adaugam in supa restul de somon si fructe de mare ramase,condimentam dupa gust si servim supa in bol,presarata cu firisoare de sofran si suvite subtiri de somon afumat(optional) iar alaturi frigaruile.
Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de cartofi cu fructe de mare" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|