Ingrediente
- 3-4 cartofi mari
- 3-4 cepe de apa
- 1 lingura smantana
- bucati de cascaval optional
- apa
- vegeta/piper
- paine pt crutoane
- ulei de masline/ condimente
Mod de preparare
Cartofii se curata de coaja, se spala bine si se taie cubulete, la fel se procedeaza si cu ceapa si se pun in vasul slow cooker-ului Crock-Pot.
Se acopera cu apa, se pun condimente, se seteaza functia Hight pentru 1 ora.
Cand s-a terminat timpul, se pun legumele intr-un robot de bucatarie, se adauga putina zeama; se poate adauga treptat in timp ce se mixeaza, in functie de cat de subtire doriti supa.
Se adauga smantana, condimente dupa gust si se mixeaza pana devine totul pasta.
Painea se taie cuburi, se pune intr-un castron, se stropeste cu ulei de masline, condimente si se pun la prajit intr-o tigaie wok.
Optional eu am topit intr-o tigaie bucati de cascaval si le-am pus in farfurii deasupra supei.
Se serveste atat cald cat si rece.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de cartofi si ceapa coapte la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|