Supa crema de legume si ciuperci

Postat de panacris in Supe
12 Aug 2020 | 1678 vizualizari
Supa crema de legume si ciuperci

Mai nou, chiar dacă e cald afară, ne răsfățăm cu o supă cremă de legume, acompaniată de crutoane preparate tot în casă! ;) Spor și poftă bună

Ingrediente

  • Morcovi cca. 100 g,
  • Păstârnac cca. 100 g,
  • Conopidă cca. 200 g
  • Ceapă galbenă 1 bucată,
  • Cartofi roșii 2 bucăți, cca. 200 g,
  • Ciuperci champignon cca. 200 g
  • Sare de mare 1 lingură,
  • Ulei de măsline 2 linguri,
  • Ulei de fistic 1 lingură,
  • Mărar verde 3 fire,
  • Busuioc grecesc (cu aromă de lămâie) 1 fir,
  • Apă rece cca. 500 ml.

Mod de preparare

Legumele curățate și tăiate grosier, se pun la fiert într-o oală încăpătoare împreună cu apa, uleiul și sarea, cca. 30 minute, de la punctul de fierbere. Apoi se pasează manual sau cu ajutorul unui mixer vertical, până ce se obține textura potrivită gustului vostru. Se servește împreună cu crutoane de casă, iar în afar postului cu bucățele de brânză grasă de oaie sau capră, după preferința fiecăruia.

Așa acum revin la modul gătire și preparare, varianta de gospodină rapidă, supa cremă preparată cu ajutorul lui Arthur ;):blenderul super performant ce pe lângă râșnit, blenduit mai și fierbe, ArtMix de la Zepter!

Legumele curățate și tăiate grosier se pun în vasul blenderului. Se asezonează de sare, ulei și se adaugă apa, apoi se setează, blenderul la al doilea program de gătire „Supă cremă” cu ajutorul butonului de control rotativ. În 30 de minute, supa cremă e gata și numai bună pentru a fi savurată.

Am devorat-o alături de crutoane de casă și bucățele de brânză grasă de oaie.

 

Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de legume si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Supa delicioasa de ciuperci brune cu branzeturi

Postat de Constelatialeu

Supa delicioasa de ciuperci brune cu branzeturi

Iata cum se prepara Supa delicioasa de ciuperci brune cu branzeturi Am pus la fiert morcovul, ardeiul, ceapa uscata, ceapa verde si rosiile cherry, binenteles dupa ce le-am curatat , spalat si...

Citeste continuarea

Supa crema de ciuperci

Postat de oanapl

Supa crema de ciuperci

Topești untul și călești ceapa tocată mărunt in unt împreună cu morcovul, păstârnacul, pătrunjelul și țelina rase prin răzătoarea mică. Adaugi ciupercile tăiate felii...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.08.2020, 18:12
la 12.08.2020, 19:48
Ne place!
la 12.08.2020, 20:05
Buuna!
la 12.08.2020, 23:03
la 13.08.2020, 18:30

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking