Supa crema de linte si curcan

Postat de ladydi in Retete Delikat
11 Aug 2018 | 3701 vizualizari
Supa crema de linte si curcan

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

Ingrediente

  • 300 g linte rosie
  • ierburi si boia condimente Delikat
  • chili Delikat
  • 1/2 pulpa curcan
  • 5 morcovi (cca. 250 g)
  • 1/4 telina (cca.150 g)
  • 1 ceapa
  • 3 rosii
  • 2 frunze de dafin
  • sare
  • 2 fire ceapa verde

Mod de preparare

Punem carnea la fiert in apa cu sare. In alta oala punem si lintea la fiert, in apa cu sare si 2 frunze de dafin.

Intre timp, curatam legumele si le taiem in bucati. Rosiile le decojim si le taiem bucati. Cand este fiarta lintea, o punem la scurs. Dupa ce spumuim carnea, adaugam si legumele la fiert, fara rosii. Cand sunt fierte, scoatem carnea o lasam sa se racoreasca un pic si apoi o scoatem de pe oase si o maruntim.

Punem intr-o oala legumele, carnea maruntita si lintea, acoperim cu supa, condimentam cu ierburi si boia Delikat si putin chili si mai dam intr-un clocot. Adaugam si rosiile si lasam sa dea cateva clocote. Potrivim de sare si blenduim. Servim cu ceapa verde tocata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de linte si curcan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Pastrama de porc la cuptor

Postat de simona72

Pastrama de porc la cuptor

Intr-un vas in care vom tine carnea in saramura, punem apa si restul ingredientelor. Amestecam cu o lingura pana se topeste sarea. Adaugam in saramura carnea spalata. Acoperim vasul cu folie si-l...

Citeste continuarea

Jambon marinat la cuptor

Postat de MotanLaOale

Jambon marinat la cuptor

Jambonul se curata, se spala bine, se usuca cu hartie absorbanta. Intr-un castron se amesteca 50 ml ulei cu condimentele Delikat si sare. Jambonul se unge cu amestec bine, bine, se pune...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.08.2018, 09:47
Bună...!
la 12.08.2018, 09:47
la 12.08.2018, 10:26
M-ai cam pierdut in supa!))))
la 12.08.2018, 10:29
la 12.08.2018, 10:38
Spun si eu ca Bunica . Pas -la creme

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking