Ingrediente
- 2 ridichi albe
- 1 cartof
- jumate de zucchinni
- 1 tija apio
- 1 bucatica de praz
- sare,
- piper,
- ulei de masline extravirgin
- 1,5 l supa de legume
- smantana (depinde daca tineti post)
- 1 varf de cutit de unt – optional
Mod de preparare
1. Legumele se spala, se curata si se taie in cubulete sau rondele.
2. Noi am optat pentru a fierbe direct toate legumele, dar daca vreti puteti incepe prin a cali o ceapa, prazul si tija de telina, dupa care se pun toate ingredientele la fiert intr-un litru si jumatate de supa de legume.
3. Cand legumele au fiert, scurgem supa (dar o pastram) si le pasam cu un blender, adaugand supa in care au fiert, pana obtinem consistenta dorita. Potrivim de sare si piper si adaugam untul. Se serveste cu crutoane si in cazul nostru cu fasii de pui ramase de la cina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de ridichi albe" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
|