Supa crema de rosii, cu parmezan si crutoane

Postat de RODIMUR in Supe
23 Sep 2020 | 4310 vizualizari

Deși ne plac supele cremă și le prepar destul de des, supe cremă cu roșii am făcut mai rar, pentru că îmi era mai lesne să fac pur și simplu supă de roșii, cu tăiței, sau cu găluște de gris, sau de făină. Unele persoane cred că această supă cremă de roșii se face foarte repede, ceea ce nu-i chiar așa, pentru că o astfel de supă necesită nu doar roșii, ci și rădăcinoase, care consumă ceva timp (curățare, spălare, pasare...)  Dacă ar fi vorba doar de roșii, atunci ar fi vorba pur și simplu de suc de roșii... Din ingredientele de mai jos am făcut o oală de 3 litri de supă cremă de roșii, pe care am servit-o, ca de obicei, cu crutoane și mai ales cu parmezan, ceea ce i-a dat un gust foarte bun.

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 28.09.2020, 20:00
Supa o dau alor mei, eu mananc crutoanele, ca alea imi plac mult!
la 28.09.2020, 20:35
Bune și crutoanele, Rocsi...!
la 18.07.2022, 11:46

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking