Supa crema de rosii, cu parmezan si crutoane
Postat de RODIMUR in Supe 23 Sep 2020 | 4344 vizualizari
Deși ne plac supele cremă și le prepar destul de des, supe cremă cu roșii am făcut mai rar, pentru că îmi era mai lesne să fac pur și simplu supă de roșii, cu tăiței, sau cu găluște de gris, sau de făină. Unele persoane cred că această supă cremă de roșii se face foarte repede, ceea ce nu-i chiar așa, pentru că o astfel de supă necesită nu doar roșii, ci și rădăcinoase, care consumă ceva timp (curățare, spălare, pasare...) Dacă ar fi vorba doar de roșii, atunci ar fi vorba pur și simplu de suc de roșii...
Din ingredientele de mai jos am făcut o oală de 3 litri de supă cremă de roșii, pe care am servit-o, ca de obicei, cu crutoane și mai ales cu parmezan, ceea ce i-a dat un gust foarte bun.
Inapoi la reteta
|