Supa crema de sparanghel

Postat de RoxanaIonela in Supe
20 Feb 2014 | 4031 vizualizari
Supa crema de sparanghel

O reteta pe cat de gustoasa atat de sanatoasa!

Ingrediente

  • 450 gr sparanghel
  • 200 ml lapte
  • 100gr smantana
  • 1 cana supa
  • 1 ceapa verde
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata sparanghelul si se taie rondele cu exceptia varfurilor care se pastreaza pentru a fi adaugate ulterior,ceapa tocata marunt se pune la calit in untul incins foarte bine,se adauga sparanghelul iar cand acesta se inmoaie se adauga faina si se amesteca.Dupa ce s-au incorporat toate ingredientele se adauga supa si se amesteca foarte bine sa nu se faca cocoloase timp de 25 de min.Se adauga laptele si smantana si se mai lasa la fiert 5 min.

Se paseaza supa in blender ,se condimenteaza si se mai da un clocot,dupa ce se ia supa de pe foc se adauga putin unt topit.

Se serveste cu crutoane de paine!

POFTA BUNA!

    

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de sparanghel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa crema din sparanghel

Postat de panacris

Supa crema din sparanghel

Legumele se curăță, spală și taie grosier, apoi se pun la fiert într-un vas încăpător cu apă și ulei. Se asezonează de sare și piper și se lasă la fiert cca. 15 minute la...

Citeste continuarea

Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari

Postat de panacris

Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari

Ceapa și usturoiul curățate și tocate mărunt se călesc în uleiul de măsline, pănâ devin translucide, apoi se adaugă inimile de anghinare, tijele de sparanghel,roșiile și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.02.2014, 09:11
la 20.02.2014, 09:14
la 20.02.2014, 09:35
la 20.02.2014, 11:08
la 20.02.2014, 11:27
Foarte interesanta supica!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking