Supa cu file de pastrav

Postat de mihaelar63 in Supe
29 Ian 2016 | 4973 vizualizari
Supa cu file de pastrav

Am avut un pastrav frumusel copt pe stoc din ziua anterioara [http://www.bucataras.ro/retete/pastrav-si-salau-la-cuptor-75586.html]. Am mai avut si o reteta potrivita :http://www.homecookingadventure.com/recipes/fish-fillet-soup. Am dezosat pastravul si am folosit carnea al o delicioasa supa. Am fenicul in gradina si am fost curioasa ce gust da supei de peste.  

Ingrediente

  • 1 pastrav copt -300 gr
  • 1 ceapa tocata
  • 2 linguri ulei masline
  • 3 cartofi cuburi
  • 4 catei usturoi tocati
  • 1 lingurita seminte fenicul
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita rasa boia ardei
  • 1 /2 borcan rosii cherry [ conserva proprie, cu usturoi , ardei iute ,busuioc]
  • 3 linguri telina verde tocat
  • 3 linguri sos de soia
  • 1 portocala - zeama
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  1. Se caleste in ulei ceapa, usturoiul si semintele de fenicul.
  2. Adaugati cartofii si boiua. Lasati sa se soteze 5 minute. Sarati .
  3. Am adugat cimbrul, bucatele sfarmate de la pastrav si 2 litri de apa.
  4. Am lasat sa fiarba la foc potrivit pana cartofii au fost patrunsi.
  5.  Adugati zeama de portocala, rosiile, sosul de soia, telina tocata si mai lasati sa dea un clocot.
  6. Dezosati pastravul. Feliati lamaia.
  7. Se reduce intensitatea fierberii la minimum si se introduc fileurile de peste  in zeama calda si felii de lamiie.
  8. Gustati supa si sarati daca este nevoie. Piperati .
  9. Serviti supa calda.
  10. Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu file de pastrav" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (42)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Supa de fasole , mazare verde si smantana

Postat de mihaelar63

Supa de fasole , mazare verde si smantana

Legumele se curata si se spala . Gogosarul si ceapa se taie cubulete . Morcovii se feliaza rondele . Carnatul se opareste cu apa fierbinte si se taie rondele  de 2-3 cm....

Citeste continuarea

Supa crema de dovlecei

Postat de panacris

Supa crema de dovlecei

Varianta 1: Legumele și vegetalele, se spală, curăță, se taie în bucăți, apoi se pun la fiert într-o oală încăpătoare cu uleiul de măsline și apă cca. 30 minute,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.01.2016, 11:44
Unde esti Ksenya ?
la 29.01.2016, 11:47
Delicioasa ciorbita!
la 29.01.2016, 11:48
Multumesc Gicuta
la 29.01.2016, 11:54
O minunatie de supa!
la 29.01.2016, 11:56
Si la asta zic pas

Vezi toate comentariile (42)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking