Supa cu legume de vara si rosii

Postat de panacris in Retete Delikat
1 Aug 2018 | 2138 vizualizari
Supa cu legume de vara si rosii

M-am îndrăgostit de ierburi și boia de la Delikat;) Știți că sunt mare, prietenă cu boiaua ;) și iacă cum am împrietenit, aromele legumelor de vară ;) "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" cu mare drag. Astăzi o a treia rețetă de post, că tot a început postul. Spor și poftă bună!

Ingrediente

  • Ceapă galbenă 1 bucată,
  • Ardei kapia 1 bucată,
  • Roșii de grădină 6 bucăți,
  • Ulei de măsline 2 linguri,
  • Amestec de legume de vară congelate cca. 600 g (praz, morcov, patrunjel, fasole verde) cca. 500 g
  • Sare de mare 1 linguriță,
  • Piper ½ linguriță,
  • Amestec de ierburi și boia de la Delikat ½ plic,
  • Paste făinoase din grâu dur Cavatelli cca 300 g.

Mod de preparare

Ceapa și ardeiul se curăță, se toacă mărunt, apoi se pun la călit într-o oală cu ulei de măsline și puțină apă, cca. 10 minute la foc mediu, neacoperit. După cele 10 de minute se adaugă legumele de vară, se mai completează cu apă, se asezonează cu amestecul de ierburi și mirodenii cu boia de la Delikat, lasându-se la fiert cca. 20 minute la foc mic, semiacoperit.

Între timp roșiile se crestează, și se pun pentru cca. 5 minute la fiert în apă sărată, clocotită. Apoi se scot în apă rece, se cojesc se mărunțesc și se adaugă la supă de legume, lăsîndu-se la fiert cca. 15 minute, la foc mediu neacoperit împreună cu pastele Cavatelli. 

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu legume de vara si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pui cacciatore

Postat de oanapl

Pui cacciatore

Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade C. Se condimentează carnea de pui cu sare și piper. Bucăţile de carne se pun la prăjit la foc mic şi se întorc pe toate părţile....

Citeste continuarea

Supa cu fidea si legume coapte

Postat de Constelatialeu

Supa cu fidea si legume coapte

Mai intai mi-am pregatit ingredientele, am spalat rosiile, dovlecelul, am curatat ceapa si morcovul si le-am spalat. Le-am asezat in tava de la aragaz ( tava tapetata cu hartie de copt), rosiile...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.08.2018, 15:24
Cea mai buna ciorba!
la 01.08.2018, 15:48
Mmmm ce buna trebuie sa fie!
la 01.08.2018, 16:37
la 01.08.2018, 16:49
Foarte fain le-ai împreunat pe toate!
la 01.08.2018, 17:41
Din asta aș servi toată ziua.

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking