Supa cu verdeturi, hrisca si smantana

Postat de mihaelar63 in Supe
10 Feb 2016 | 4297 vizualizari
Supa cu verdeturi, hrisca si smantana

Am preparat rapid o supa cu salata verde si spanac plina de vitamine . In plus hrisca a venit cu beneficiile ei  . Hrişca este bogată în vitaminele E, B1 şi B2, dar şi în proteine, carbohidraţi, fibre, fosfor, magneziu, cupru, zinc, mangan, seleniu şi fier.Nu contine gluten .Alte informatii despre  acest aliment - medicamet : http://bioaddict.ro/blog/iti-recomand/hrisca-si-beneficiile-sale-pentru-un-organism-sanatos/.

Ingrediente

  • 2 l supa limpede curcan
  • 2 morcovi din supa
  • 100 gr slanina afumata / bacon-optional
  • 1 ceapa
  • 1 tija telina
  • 1 ardei kapia
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 salata verde
  • 1 cana frunze baby spanac
  • 1 pahar smantana/ iaurt grecesc
  • 4 linguri seminte hrisca
  • 4 catei usturoi
  • 1 lamaie-zeama - optional
  • sare

Mod de preparare

  1. Se curata si se spala  si se toaca marunt ceapa.
  2. Se spala, se feliaza tija de telina si ardeiul iute.
  3. Se spala si se taie feliute ardeiul Kapia.
  4. Se toaca cubulete morcovul.
  5. Se infierbanta zeama limpede din carne de curcan si se pun la fiert legumele pregatite mai sus.
  6. Tot acum se aduga la fiert feliutele de slaninuta increstata si usturoiul tocat.
  7. Lasati sa dea un clocot, 10 minute si adugati hrisca.
  8. Diluati smantana cu zeama fierbinte si adugati inapoi in oala, amestecand .
  9. Spalati salata verde si spanacul. Taiati salata in fasii.
  10. Adugati verdeturile la supa.
  11. Gustati si sarati daca este nevoie.
  12. Acriti supa cu zeama de lamaie, daca doriti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu verdeturi, hrisca si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (29)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Supa crema de dovlecei

Postat de Anett

Supa crema de dovlecei

Curatam ceapa, spalam dovleceii si le taiem in cubulete. Incingem ulei intr-o oala, calim ceapa, adaugam cubuletele de dovleceii si prajim pentru cateva minute. Adaugam apa si restul...

Citeste continuarea

Supa de vacuta, cu mazare verde si galuscute - nr. 250

Postat de mihaelar63

Supa de vacuta, cu mazare verde si galuscute - nr. 250

Carnea si osul de vacuta se spala si se pun la fiert in apa cu sare timp de 20 minute. Pentru aceasta operatiune am folosit oala de fiert sub presiune. Scade timpul de fierbere cel...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.02.2016, 09:51
buna buna
la 10.02.2016, 09:53
O supa buna si bogata in vitamine !!!
la 10.02.2016, 09:56
buna supa!
la 10.02.2016, 09:57
ce supa interesanta ai facut , tare buna
la 10.02.2016, 10:01
Tare buna!

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking