Supa cu verdeturi, hrisca si smantana

Postat de mihaelar63 in Supe
10 Feb 2016 | 4298 vizualizari
Supa cu verdeturi, hrisca si smantana

Am preparat rapid o supa cu salata verde si spanac plina de vitamine . In plus hrisca a venit cu beneficiile ei  . Hrişca este bogată în vitaminele E, B1 şi B2, dar şi în proteine, carbohidraţi, fibre, fosfor, magneziu, cupru, zinc, mangan, seleniu şi fier.Nu contine gluten .Alte informatii despre  acest aliment - medicamet : http://bioaddict.ro/blog/iti-recomand/hrisca-si-beneficiile-sale-pentru-un-organism-sanatos/.

Ingrediente

  • 2 l supa limpede curcan
  • 2 morcovi din supa
  • 100 gr slanina afumata / bacon-optional
  • 1 ceapa
  • 1 tija telina
  • 1 ardei kapia
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 salata verde
  • 1 cana frunze baby spanac
  • 1 pahar smantana/ iaurt grecesc
  • 4 linguri seminte hrisca
  • 4 catei usturoi
  • 1 lamaie-zeama - optional
  • sare

Mod de preparare

  1. Se curata si se spala  si se toaca marunt ceapa.
  2. Se spala, se feliaza tija de telina si ardeiul iute.
  3. Se spala si se taie feliute ardeiul Kapia.
  4. Se toaca cubulete morcovul.
  5. Se infierbanta zeama limpede din carne de curcan si se pun la fiert legumele pregatite mai sus.
  6. Tot acum se aduga la fiert feliutele de slaninuta increstata si usturoiul tocat.
  7. Lasati sa dea un clocot, 10 minute si adugati hrisca.
  8. Diluati smantana cu zeama fierbinte si adugati inapoi in oala, amestecand .
  9. Spalati salata verde si spanacul. Taiati salata in fasii.
  10. Adugati verdeturile la supa.
  11. Gustati si sarati daca este nevoie.
  12. Acriti supa cu zeama de lamaie, daca doriti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu verdeturi, hrisca si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (29)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Supa crema de sfecla rosie cu portocale

Postat de andaoana

Supa crema de sfecla rosie cu portocale

Curatam legumele si le spalam bine in apa rece . Le facem cubulete , cu cat le taiem mai marunt cu atat vor fierbe mai repede . Punem intr-o oala sfecla, apio, morcovul si usturoiul si peste...

Citeste continuarea

Supa de mugur de vitel, cu chimen

Postat de RODIMUR

Supa de mugur de vitel, cu chimen

Se spală bine carnea de vițel și se pune la fiert, la foc iute la început, iar când se ridică spuma la suprafață, se adună cu o spumieră, se aruncă și se dă focul puțin mai...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.02.2016, 09:51
buna buna
la 10.02.2016, 09:53
O supa buna si bogata in vitamine !!!
la 10.02.2016, 09:56
buna supa!
la 10.02.2016, 09:57
ce supa interesanta ai facut , tare buna
la 10.02.2016, 10:01
Tare buna!

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking