Ingrediente
- 6 aripioare de pui
- 1 morcov
- 1 ceapa
- sare
- 1 lingurita de delikat de legume
- 50-100 g taitei
- 1 bucata de telina
Mod de preparare
Prima data curatam aripioarele, le parlim pe flacara de la aragaz ,le spalam cu apa rece,apoi le punem intr-o oala cu apa si sare la fiert.
Cand apa incepe sa clocoteasca,luam spuma de deasupra cu o spumiera.
Legumele le curatam ,le spalam si le punem intregi in oala cu aripioare sa fiarba.
Dupa ce au fiert legumele ,le scoatem separat pe o farfurie.
In supa adaugam taiteii si delikatul.
Lasam 5-10 minute sa fiarba taiteii si supa este gata!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de aripioare de pui cu taitei" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (19)
|