Supa de ceapa

Postat de cristina1985 in Supe
24 Ian 2016 | 3661 vizualizari
Supa de ceapa

Este una din preferatele mele. La fel se poate pregati si supa de usturoi.

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1/2 lg unt
  • 1lg faina
  • 100 ml apa
  • sare
  • ulei
  • crutoane
  • cascaval

Mod de preparare

Se fac crutoanele la cuptor sau pe aragaz.

Se caleste ceapa in putin ulei. Cand incepe sa se inmoaie, se adauga untul. Se mai lasa putin si se pune faina si se amesteca. Apoi se toarna 100 ml apa, treptat (amestecand). Se lasa fa fiarba 1ora. In tot acest timp, se mai adauga apa, cat sa fie o portie de supa. Se adauga sare dupa gust.

Cand este gata supa si fierbinte, se pun cateva cubulete de cascaval si cateva crutoane.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post

Postat de Bucataras

Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post

Cum se prepara Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post: Începe prin a preîncălzi cuptorul la 190°C. Spală și taie roșiile mixte, ceapa roșie și...

Citeste continuarea

Supa delicioasa de ciuperci brune cu branzeturi

Postat de Constelatialeu

Supa delicioasa de ciuperci brune cu branzeturi

Iata cum se prepara Supa delicioasa de ciuperci brune cu branzeturi Am pus la fiert morcovul, ardeiul, ceapa uscata, ceapa verde si rosiile cherry, binenteles dupa ce le-am curatat , spalat si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.01.2016, 13:18
la 27.01.2016, 12:01
Delicioasa!
la 24.02.2016, 15:58
Eu am pus o ceapa mare (depinde cat de groasa vreti sa va iasa supa).
Sa amestecati mereu , pentru ca se poate lipi ceapa de fundul oalei!
Sa nu renuntati la cascaval, pentru ca ii da alt gust supei. Este mult mai buna!

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking