Ingrediente
- 1 piept de pui cu os
- 400 gr ciuperci champignon
- 1 ceapa
- 1 salata verde
- taitei de casa
- 1 ou
- sare
- piper boabe
Mod de preparare
Spalam pieptul de pui si il punem la fiert, in apa rece. Spumam de cate ori este nevoie, apoi adaugam ceapa curatata, piper boabe si sare. Fierbem pana carnea se inmoaie si scurgem zeama pe care o punem din nou la fiert. Cand a inceput sa clocoteasca, adaugam ciupercile taiate felii, pieptul rupt fasii si le fierbem, pana incep sa se inmoaie, apoi adaugam taiteii de casa si fierbem 3-4 minute. Adaugam salata verde curatata, spalata si taiata fasii. Dam cateva clocote, apoi turnam in fir subtire oul batut separat, amestecand continuu. Stingem focul. Servim supa fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de ciuperci cu pui si salata verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
|