Supa de crap cu mazare si smantana

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
18 Sep 2015 | 2876 vizualizari
Supa de crap cu mazare si smantana

Ne place mult supa de peste in fel si chip. Incerc combinatii diverse. Aceasta cu mazare este gustoasa, sanatoasa si frumos colorata.

Ingrediente

  • 1 kg bucati crap proaspat
  • 1 gogosar
  • 1 ceapa
  • 1 ardei iute
  • 1 lamaie
  • 1 cana mazare verde
  • 1 pahar smanatna
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 2-3 linguri orez
  • 4 linguri ulei
  • sare

Mod de preparare

  1. Bucatile de crap se spala si se pun la fiert 10 minute in apa cu sare.
  2. Legumele se curata si se spala.
  3. Gogosarul, ceapa si coditele de patrunjel se toaca marunt si se calesc in ulei.
  4. Strecurati lichidul de pe peste si-l puneti peste legume.
  5. Adugati mazarea verde si orezul si busuiocul.
  6. Dupa 10 minute opriti focul si dregeti supa cu smantana, lamaie  feliata si patrunjel verde tocat.
  7. Gustati si sarati daca este nevoie.
  8. Puneti la servire in supa bucati de peste.
  9.  Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de crap cu mazare si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (45)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Supa-crema de curgette

Postat de cristeena20

Supa-crema de curgette

La supa asta crema leguma vedeta e curgette-ul- deosebit de sanatoasa . Eu am folosit 2 bucati potrivite, cu coaja cu tot. Deci spalam curgette-ul si il taienm cuburi marisoare, cartofii se curata...

Citeste continuarea

Ciorba dulce din carne de strut

Postat de panacris

Ciorba dulce din carne de strut

Bucățile de gât de struț (sunt în genul feliilor de rasol de vițel!) se pun la fiert în apă rece, la foc rapid cca. 10 minute, apoi se spumează și se adaugă legumele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.09.2015, 13:36
Buna!
la 18.09.2015, 13:36
Culori frumoase,un gust bun si o mie de idei
la 18.09.2015, 13:39
Dantes - primul servit
la 18.09.2015, 13:41
Cris daca ai sti ca in momentul in care deschid aragazul habar nu am ce sa prepar ? Stiu doar ca am pestele ))
la 18.09.2015, 13:52
buna buna

Vezi toate comentariile (45)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking