Supa de crap cu mazare si smantana

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
18 Sep 2015 | 2865 vizualizari
Supa de crap cu mazare si smantana

Ne place mult supa de peste in fel si chip. Incerc combinatii diverse. Aceasta cu mazare este gustoasa, sanatoasa si frumos colorata.

Ingrediente

  • 1 kg bucati crap proaspat
  • 1 gogosar
  • 1 ceapa
  • 1 ardei iute
  • 1 lamaie
  • 1 cana mazare verde
  • 1 pahar smanatna
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 2-3 linguri orez
  • 4 linguri ulei
  • sare

Mod de preparare

  1. Bucatile de crap se spala si se pun la fiert 10 minute in apa cu sare.
  2. Legumele se curata si se spala.
  3. Gogosarul, ceapa si coditele de patrunjel se toaca marunt si se calesc in ulei.
  4. Strecurati lichidul de pe peste si-l puneti peste legume.
  5. Adugati mazarea verde si orezul si busuiocul.
  6. Dupa 10 minute opriti focul si dregeti supa cu smantana, lamaie  feliata si patrunjel verde tocat.
  7. Gustati si sarati daca este nevoie.
  8. Puneti la servire in supa bucati de peste.
  9.  Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de crap cu mazare si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (45)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa-crema de peste

Postat de cristeena20

Supa-crema de peste

- Pestele il punem la fiert in apa rece, asa congelat. Trebuie sa folositi peste oceanic/maritim deoarece e fara oase. E foarte bun red fish sau rechinul sau pescada. Deci il puneti la fiert in...

Citeste continuarea

Dresala cu legume noi si verdeata

Postat de ela2015

Dresala cu legume noi si verdeata

Spălăm, curățăm și tăiem legumele după cum v-am sugerat la "ingrediente" sau după placul personal.  Într-o oală înaltă (de 4 litri) punem la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.09.2015, 13:36
Buna!
la 18.09.2015, 13:36
Culori frumoase,un gust bun si o mie de idei
la 18.09.2015, 13:39
Dantes - primul servit
la 18.09.2015, 13:41
Cris daca ai sti ca in momentul in care deschid aragazul habar nu am ce sa prepar ? Stiu doar ca am pestele ))
la 18.09.2015, 13:52
buna buna

Vezi toate comentariile (45)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking